☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Kluk z plakátu prezidentem?

12.07.2017

V rozhovoru s prezidentem soutěže jsme se ptali Lukáše Trse jak se dívá na letošní ročník, jak se k prezidentování dostal, jak vidí šance vítězky na uplatnění na poli modelingu a také na to, jak se podle něho může PhotoGirl uplatnit. Přečtěte si rozohovor o všem, co by vás mohlo zajímat. Czech&Slovak PhotoGirl 2017 je před branami semifinále a tak je na čase zeptat se prezidenta jak vidí ročník 2017. A je pro něj prezidentování prací snů?

PG: Jste poměrně mladý na prezidentování?

LT: Děkuji, jsem mladý. To se krásně poslouchá. Ale myslím, že i přes můj věk mám již dostatek zkušeností, které mohu předat v soutěži krásy potencionálním modelkám. Baví mě to.

PG: Máte práci snů?

LT: Zkuste se zeptat manželky co vám k tomu řekne:-)

PG: Jak jste se k soutěži dostal?

LT: Jednoho dne mi zavolal Luboš Xaver Veselý, že spolupracuje jako porotce v soutěži krásy a že hledají prezidenta. Tak jsem přemýšlel, sešel se s majitelem soutěže  a bylo rozhodnuto. Prošel jsem podobnou soutěží před několika lety a tak mám k tématu snad co říci.

 

PG: Jakou soutěží jste prošel?

LT: Sympaťák roku 2010. Tenkrát jsem zvítězil a dostal jsem možnost spolupracovat s Robertem Vano, který je také součástí PhotoGirl jako umělecký garant. Moc mu děkuji za vše. Stejně jako dalším VIP osobnostem, kteří jsou nám nakloněni. Jan Saudek, Luboš Xaver Veselý, Eva Decastelo, Helena Vondráčková, Milan Peroutka, Michal Viewegh a další osobnosti. Těm všem bych moc rád poděkoval.

PG: Co vám vítězství přineslo?

LT: V první řadě jsem potkal mnoho zajímavých lidí. Dostal jsem se k pracovním příležitostem a podíval se poprvé za velkou louži, do dalekého Las Vegas. Natočil jsem reklamy a nafotil pár kampaní. Celkově mne vítězství posunulo kupředu.

PG: Letošní ročník je opět kvalitnější dle ohlasu diváků a médií. Je to Vaše práce?

LT: Rozhodně v tom nejedu sám. Tým,  který se o soutěž stará je složen z mnoha odborníků a poradců, kteří radí jak s marketingem, PR, fotografováním dívek a v neposlední řadě s financemi. Ty jsou tím hlavním měřítkem jak je soutěž úspěšná. Rozhodně soutěž nevzniká na koleni.

PG: Proč vlastně Czech&Slovak PhotoGirl vznikla?

LT: Chtěli jsme dát šanci všem dívkám a ženám, které hledají uplatnění na poli modelek, či fotomodelek a také naplnit poptávku po prezentaci v on-line světě. To znamená, že po dívkách chceme, aby uměly používat sociální sítě, aby uměly komunikovat se svými fanoušky prostřednictvím internetu a aby uměly prezentovat sebe. Vítězka pak třeba může podepsat smlouvu s nějakou velkou společností , kterou bude prezentovat například na Instagramu či Youtube. Dnes je to trend a my v tomto chceme jít s dobou. A pokud bude vítězka krásná a navíc fotogenická, jako že by měla být, tak nevidím důvod proč by se neměla uplatnit i na přehlídkovém mole.

PG: Vítězka odcestuje do Las Vegas, co ji tam čeká?

LT: Stejně tak jako loňská vítězka Barbora Olejníková nafotí exkluzivní fotografie v luxusním prostředí města zábavy a bude si tak moci zařadit snímky do svého portfolia. A třeba se potká i Davidem Copperfieldem, jako Barbora Olejníková.

PG: Co byste vzkázal soutěžícím?

LT: Sdílejte, foťte, natáčejte…..

foto: Robert Vano, Vratislav Noha, Jakub Černý

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube