☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Utajovaný porotce je JOE MUCZKA jr.

12.09.2017

Posledním, utajovaným a hlavně velice cenným porotcem se dnešním dnem stává malíř a kreativní umělec Joe Muczka jr. Dlouho jsme tajili jméno posledního člena poroty, ale dnes máme tu čest sdělit, že Joe Muczka bude jedním z těch, kteří budou rozhodovat o titulu Czech&Slovak PhotoGirl 2017. Kdo je Joe Muczka?

Již jako malý kluk měl k umění velice blízko. Narodil se totiž do umělecké rodiny. Jeho dědeček byl malířem a Joe tak již v útlém věku začal snít sen o tom, že se stane profesionálním malířem. Cesta byla dlouhá, ale sen se začal stávat skutečností v roce 1996 v Německu, kdy za peníze, které vyhrál v šipkovém turnaji mohl nakoupit vše potřebné pro dráhu malíře. A tak Joe začal naplňovat vše co si předsevzal.

Dnes je Joe Muczka jr. mezinárodně uznávaným a vyhledávaným umělcem, členem Klubu laureátů Evropské Unie umění a držitelem prestižního ocenění Zlatá Europea za celoživotní tvorbu a oddanost umění. Jeho obrazy vyhledávají známé osobnosti, hudebníci i sběratelé po celém světě a originály jeho obrazů jsou ceněny velmi vysoko. Vychází z klasických hodnot umění, ale nikterak se neomezuje žánrově ani stylově. Jeho dílo fascinuje jak barevnou škálou tak i motivy, které využívá. Díky modernímu pojetí umění skrývá také bohatý potenciál dekorativních prvků s možnostmi jedinečných a kvalitních realizací.

Jeden z obrazů, které si můžete prohlédnout v galerii, věnuje Joe vítězce Czech&Slovak PhotoGirl Sympatie, kterou určí porota v den finále na Střeleckém ostrově. Navíc se ve spojení s dílem Joe Muczky chystá ještě jedno překvapení, které odtajníme také při slavnostním finále. Joe Muczka jr spolupracuje také na kalendáři PhotoGirl, který v těchto dnech vzniká a bude pokřtěn na finále.

Krása a estetika, kreativita a unikátní talent – to jsou nadčasové hodnoty tvorby Joe Muczka jr., vyhledávané sběrateli a ceniteli z celého světa.

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube