☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Tereza Hynková novou Czech&Slovak PhotoGirl

18.09.2018

Novou Czech&Slovak PhotoGIrl se stala Tereya Hynková z Kutné Hory. Je jí 24 let a miluje svého psa. Pracuje v kosmetickém průmyslu a to přímo ve svém salonu. Může se těšit na dovolenou snů a také na spoustu zajímavých zážitků. Je již 4 v řadě, kterou soutěž našla mezi českými a slovenskými dívkami. V letošním ročníku však byly oceněny také další tři kategorie. PhotoGirl Public, PhotoGil Social Network a kategroie PhotoGirlSympatie poroty. 

Tereza Hynková jako hlavní vítězka kategorie Czech&Slovak PhotoGirl, Kristýna Luknárová jako PhotoGIrl SOcial Network, Lenka Čepáková novou PhotoGirl Sympatie poroty a v neposlední řadě Patricie Skálová vítězkou kategorie diváků, tedy PhotoGirl Public. Při finále v Theatro Karlín bylo rozdáno mnoho cen. V porotě mimo jiných zasedl Michal Viewegh, Robert Vano, Barbora Mottlová, Jana Švandová, nebo Joe Muczka.

Již v říjnu poletí vítězka do USA, kde prožije krásné dny a nafotí základ do svého kalendáře na rok 2019. Těšme se na něj. Ročník 2018 je za námi a pomalu budeme startovat nový 2019. Již brzy!

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube