☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Ženy s.r.o. dnes informují!

02.01.2019

Dnešní článek na portálu www.zenysro.cz vás informuje o soutěži Czech&Slovak PhotoGirl. Pokud jste dosud přemýšlela a nemohla se rozhodnout jestli se přihlásit do soutěže, tak dnes máte možnost pročíst podrobné informace o soutěži právě na zmiňovaném webu pro ženy. Nyní tedy nemáte již žádnou překážku a můžete konečně udělat něco pro sebe. Začíná rok a tak ho začněte s novou výzvou. Přihlaste se do soutěže a vyhrajte báječné ceny. Těšíme se na vás.

Následuje článek i s odkazem na portál zenysro.cz

Vystupte z davu a staňte se PhotoGirl pro rok 2019 a jeďte do Las Vegas! Na věku nezáleží

Ženská krása se oslavuje odjakživa. Co ale třeba originalita a zdravý životní styl? O to vše a mnohem víc jde v soutěži Czech & Slovak PhotoGirl. Pojďte spolu s námi oslavit vše, co dělá ženy ženami a zapojte se do soutěže o zajímavé ceny. 

Možná máte pocit, že jsou tyto akce určené pouze mladým dívkám, které vidí svět růžově a jejich mysl není potřísněna mnohdy náročnými životními zkušenostmi. Mezi těmito myšlenkami si také možná trochu postesknete, že už nejste nejmladší. I když jste pořád atraktivní kočka, ale váš věkový limit už dávno překročil akceptovatelnou hranici většiny soutěží. 

Proto jsme velmi pyšné, že můžeme vašim snům opět dodat lesk a glanc.  

Zapojte se do soutěže Czech&Slovak PhotoGirl 2019 i vy – na věku totiž nezáleží!

Jak celá soutěž funguje? 

Prvním krokem k úspěšnému přihlášení je registrace na oficiálních stránkách soutěže. Zde soutěžící vyplní svůj soutěžní profil, kam může nahrát několik svých fotografií a informací o sobě. Registrovat se můžete do konce dubna 2019.

Také můžete do svého profilu přidávat příspěvky z vašeho života. Může se jednat o příspěvky o vaší práci, koníčcích a podobně. V tomto ohledu je důležité zaujmout návštěvníky stránek, kteří svými hlasy rozhodují o nejsympatičtějších soutěžících. Dále soutěžící postoupí po vybrání porotou.  

Do druhého kola se dostane úzký výběr finalistek, které mají za úkol přesvědčit hlasující a porotu o tom, že jsou to právě ony, které si zaslouží vyhrát. 

Proč se zapojit? 

Možná se opakuje situace z úvodu, kdy si říkáte, že soutěž krásy je určená především mladším ročníkům. To by ale byla nesmírná chyba. Důvodů, proč se do soutěže zapojit je celá řada. 

Těmi nejdůležitějšími jsou: 

Jedinečná příležitost – na věku nezáleží!

Chceme ukázat, že kráse a talentu nezáleží na tom, jaký věk máte napsaný v občance. I starší ženy s pár kily navíc mohou být krásné, zajímavé a inspirativní. Nebojte se světu ukázat, že ani zdaleka nepatříte do starého železa. Věková hranice k přihlášení se do soutěže neexistuje! 

Máte strach, že oproti mladicím nemáte šanci? Chyba lávky. Vítězkami soutěže Czech&Slovak PhotoGirl se často stávají i ženy nad 25. let. Minulý ročník však ovládly krásky ve věku 23 let.  ---  čtěte více zde

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube