☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Veselé Vánoce PhotoGirls

20.12.2019

Milé PhotoGirls, které soutěžíte v ročníku Czech&Slovak PhotoGirl 2020. Máme před sebou Vánoční svátky, které bezpochyby patří k jedním z nejfotogeničtějších období roku.

Právě z tohoto důvodu bychom byli rádi, kdybyste zaplavili zeď zde na webu Vánočními fotkami ať už z rodinného kruhu anebo z Vánočních večírků a party. Ukažte produkci, porotě, ale především fanouškům, jak prožíváte nejkrásnější svátky roku. Berte to jako malý úkol, který budeme sledovat. Pokud si nevíte rady s přihlášením do vašeho profilu, kde můžete vkládat fotografie na zeď, napište nám. Přístup vám přišel do mailu při přihlašování. Pokud jste však z jakéhokoli důvodu nezaznamenali tento email s přihlašovacími údaji, tak nám dejte vědět.

Chtěli bychom vám popřát klidné Vánoce a do příštího roku mnoho úspěchů a to nejen v naší soutěži. Ať jste zdravé a ať vám vše vychází podle vašich představ. Zdraví je to nejdůležitější a tak na to myslete. Nepřežeňte to při Silvestrovských oslavách a soustřeďte se na příští rok. Přinese mnoho zajímavých zkušeností, které vám nedá nikdo jiný než Czech&Slovak PhotoGirl. Veselé Vánoce!

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube