☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Auto na rok zdarma! Pošli sms favoritce!

08.11.2018

Sms hlasování odstartováno. Již v pondělí 12.11. budeme mít první součet hlasů. Každý týden budeme postupně připisovat hlasy dívkám na jejich profily a pouze ony uvidí, kolik hlasů získaly v jednotlivých týdnech. každý jeden hlas můžete zaslat prostřednictvím mobilních telefonů, které mají povolené tzv. premiové smsky.

Není na tom nic složitého a není potřeba nic extra platit. Jen zavolat na operátora, který odblokuje premiové sms, pokud je již nevyužíváte v běžném životě. Například pro nákup jízdenek do MHD. Každa ze soutěžících má na svém soutěžním profilu umístěný vpravo banner s informací jak hlasovat z ČR a jak ze SR. Znamená to, že pokud posíláte hlas z Prahy, tak píšete na jiné telefonní číslo než v případě hlasu z Košic. Kódy dívek zůstávají stejné ať jde o PhotoGirl z Česka, nebo Slovenska. Cena takovéto smsky je 10,-Kč a 0,5 EUR. Je tedy velmi snadné a v podstatě i velmi dostupné podpořit favoritku.

Ta bude moci jezdit po finále ročníku celý jeden rok novým automobilem zcela zdarma a stane se novou Czech&Slovak PhotoGirl Public - tedy PhotoGirl vás, veřejnosti a fanoušků. Podpořte svou oblíbenou soutěžící, kamarádku, známou, dceru a vnučku. Na fotografii pózuje PhotoGirl Public 2018 Patricie Skálová, která od společnosti Algon převzala v září nové auto. Stejně tak tomu bude v případě další PhotoGirl Public, tentokrát ročníku 2019. Pro nejakčnější hlasující připravujeme velmi zajímavé ceny. Je to na vás!

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube