☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Vidíme se na castingu!!

10.02.2020

Šestý ročník prestižní soutěže Czech&Slovak PhotoGirl, která hledá fotogenickou, krásnou, komunikativní a sympatickou dívku vstupuje pomalu ale jistě do své castingové části.

Přihlášky je možné posílat do 31.3.2020, ale již dnes jsou známy termíny všech castingů, které proběhnou tentokrát 3x v České republice (Praha, Brno, Most) a 2x na Slovensku. Bratislava  a Poprad jsou strategicky položená města, která svou polohou obhospodaří západ i východ Slovenska a produkce tak nacestuje mnoho stovek kilometrů, aby vybrala 12 finalistek do letošního finále, které se začíná již pomalu ale jistě rýsovat. ,,Města jako Praha a Brno jsou již stálými zastávkami při našich castingových cestách a Most je moje srdcovka, protože jsem se zde narodil . Hlásí se nám mnoho dívek z Ústeckého kraje a tak se nabízelo, abychom se znovu do Mostu vrátili. V loňském ročníku jsme našli v Mostě vítězku, která na casting přijela z Litoměřic. Uvídíme , kde ji najdeme letos´´, pronesl prezident soutěže Lukáš Trs.

Po castinzích, které začnou v Popradu 4. dubna a skončí 16. května v Mostě bude produkce vybírat 12 finalistek, které pojedou na soustředění finalistek na přelomu května a června. Držte si tedy termíny, přijďte na casting a pokud jste se ještě nepřihlásily, tak honem do toho! Termíny castingů naleznete na fotografii. Těšíme se na vás všechny.

 

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube