☰ MENU
Facebook Instagram YouTube

Dnes končí přihlášky do soutěže. Čekáme na videa!

30.04.2020

Dnešním dnem končí možnost přihlašování do soutěže Czech&Slovak PhotoGirl 2020. Posledním duben byl stanoven jako ten nejzazší termín pro vstup do letošního ročníku. Celkově se přihlásilo přes 200 dívek z České a Slovenské republiky. Produkce vyřadila okolo 30 přihlášek z důvodu nevhodných fotografií a v současnosti pracuje s počtem 177 přihlášených dívek. Ty mají nyní za úkol připravit castingové video, ve kterém se představí produkci a porotě. V polovině května, tedy přesněji 15. bude startuje výběr jednotlivých semifinalistek z došlých videí.

24 dívek, které postoupí do semifinále zveřejníme a budeme je znovu kontaktovat, abychom jim sdělili radostnou zprávu a seznámili je s dalším programem. Soutěžící v těchto dnech zuřivě natáčí svá videa a produkce pro ně připravuje další překvapení ve formě dárku a také jednoho malého úkolu, který má co dočinění s líčením. Těšme se.

Která z dívek bude následovat Kateřinu Jelínkovou? Vítězku Czech&Slovak PhotoGirl 2019, kterou vidíte na snímku společně s Daliborem Šípkem, který vytvářel korunky pro vítězky.

FacebookSdílet na Facebooku

CASTINGY 2024 JSOU TU

Přečíst

Přihlašte se k odběru novinek e-mailem
a buďte mezi prvními informovanými

Odebírat

Sledujte Czech and Slovak PhotoGirl i na sociálních sítích

Facebook Instagram YouTube